Lee Harris újra Budapesten   Leave a comment


Szinte már közhely, hogy az élet folyamatos változás. Az elmúlt időszakban azonban mindannyian a saját bőrünkön tapasztalhattuk, hogy mennyire igaz. Az utóbbi hónapokban sokunk élete gyökeresen megváltozott, és ez a változás sokszor hatalmas fájdalommal járt és jár még mindig.

Gyakran nem is értjük, mi történik velünk, amikor szinte egyik napról a másikra omlik össze addigi életünk. Van, aki a munkahelyét veszíti el, másoknak a házassága bomlik fel, régi és megingathatatlannak hitt barátságok szakadnak meg, anyagi nehézségekkel küzdünk, és gyakran rá kell jönnünk, hogy amit eddig a világról és az életünkről gondoltunk, nem érvényes többé.

Nem csoda, hogy ezeket a változásokat traumaként éljük meg, hiszen rengeteg veszteség kíséri őket. Belefáradhatunk a küzdelembe, amivel ez a folyamat jár, és érezhetjük úgy, hogy értelmetlen és igazságtalan az egész.

A legnagyobb szívfájdalom közepette sem szabad elfelejtenünk azonban, hogy valójában miről szól ez a nehéz időszak: a régi rendszerek leomlásáról, arról, hogy most elengedhetjük azokat a régi mintákat, melyekről szívünk mélyén mindig is tudtuk, hogy nem tartoznak hozzánk. A drámákat, amiket egész eddigi életünkben játszottunk, távol tartva ezzel magunkat isteni valónktól és önmagunk szeretetétől.

Szerencsére a fájdalmas hónapok lassan véget érnek, átadva a helyet a regenerálódásnak, a gyógyulásnak. Elengedhetjük végre az átélt fájdalmakat, és teret adhatunk önmagunk elfogadásának és szeretetének. Felépíthetjük azt a szeretettel és bőséggel teli életet, amire mindig is vágytunk.

Ebben szeretne segíteni nekünk Lee Harris, amikor elhozza hozzánk szeretetteljes, gyógyító energiáit, melyek az elengedés, a továbblépés és a befogadás eszközei lehetnek számunkra.

Két napot tölt nálunk szeptemberben, 25-én szombaton egész napos médiumi közvetítés, channeling keretében részesülhetünk gyógyító energiáiból, 26-án vasárnap pedig egy intenzív workshop keretében tanulhatjuk meg a befogadást és új életünk megteremtését.

A két nap során dolgozunk energiával, érzelmekkel, lélekesszenciával és médiumi közvetítéssel. Lee segítségével, könnyedén és játékosan szabadulhatunk meg blokkoktól, befogadva a belső békét, tisztaságot, és életörömöt. A hétvége feltöltődés, gyógyulás, befogadás és továbblépés lesz minden résztvevő számára.

Szeptember 25. szombat:

Gyógyulás és regenerálódás a minket ért veszteségekből – bár az elengedés csodálatos dolog, de sokszor együtt jár a fájdalommal és a veszteséggel. Ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni, fontos, hogy ebből a fájdalomból felgyógyuljunk

Az egynapos szeminárium során Lee segítségével meggyógyíthatjuk magunkat az elmúlt időszakban minket ért sokkhatások, veszteségek okozta fájdalmakból, békét kötve önmagunkkal és életünkkel. A saját magunkkal és a külvilággal folytatott harcban elfáradhattunk, elgyengülhettünk, sérüléseket szerezhettünk, ugyanakkor hozzásegített minket az elengedéshez és a tisztuláshoz.

A 2010-es év közepétől egyre inkább lehetőségünk van arra, hogy a régi életünk lebontását követően regenerálódjunk, és beengedjük az újat. A hétvégi rendezvény első napja a gyógyulásra irányul, melynek kulcsa önmagunk hibáztatásának a feladása, elfogadás és önmagunk szeretete.

Szeptember 26. vasárnap

Intenzív workshop önmagunk szeretetéről, a befogadásról, új életünk megteremtéséről Lee-vel

Ezen a napon Lee az új életünk felépítésében fog segítséget nyújtani nekünk. Az új élet megteremtésének kulcsa a befogadás és a mesterré válás. Vasárnapi workshopunk résztvevőinek számát 25 főben limitáltuk, lehetőséget adva ezzel Lee-nek, hogy személyesebb szintű segítséget nyújthasson azoknak, akik az elmúlt időszak nehézségeiből továbblépve készen állnak arra, hogy megkezdjék új életük felépítését.

A második napra várjuk gyógyítók és terapeuták jelentkezését is, akik a Lee által átadott energiákat saját praxisukban tudják majd hasznosítani.

További részletek és jelentkezés: www.channeling.hu

Reklámok

Posted 2010. július 30. by eletkert in Receptek

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: