Fasírt rizzsel és savanyú káposztával   Leave a comment


Hozzávalók:

fasírt:

2 sárgarépa

1paszternák

1 maréknyi káposzta

1 maréknyi tök,

1 vöröshagyma

3 cikk fokhagyma

2 ek. szezámpehely

petrezselyem, só, pirospaprika, lenmagolaj, pici őrölt kömény, csipet curry, magyaros fűszerkeverék, .

A hozzávalókat aprítógépben összedolgozzuk, és még 1 evőkanálnyi szezámpelyhet összekeverünk 1 kis pirospaprikával, és a kezünkben formázott fasírtokat megforgatjuk benne.

Rizs:

Paszternákot és karfiolt fele-fele arányban aprítógépben a megfelelő állagig összedolgozzuk. Semmiféle fűszert nem igényel, így finom, ahogy van:-)

Savanyú káposzta:

1 hete raktam el, vasárnapra pont megsavanyodott és nagyon finom lett.

Receptet találtok az Életkert oldalán a letölthető szakácskönyvben.

Advertisements

Posted 2010. október 12. by eletkert in Receptek

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: