Vegyes zöldség édes-savanyú mártással   Leave a comment


Ez a tegnapi ebéd volt, csak nem volt időm felpakolni ide:)

Hozzávalók a mártáshoz:

1/2 csésze mogyoró

1 csésze 1 napig csíráztatott hajdina

1 maréknyi karfiol

1/2 evőkanálnyi (kb)t friss rozmaring a kertből

1 csokor friss snidling a kertből

1/2 citrom leve

1 ek lenmagolaj

1 ek hársméz

csipet só

1 tk pirospaprika

Zöldségek: ami kéznél van. Nálam ezek voltak éppen:

1 pritamin paprika

1 sárga tv paprika

3 nagy rózsányi karfiol

1 pici fej lila hagyma

Díszítésnek pár szem áztatott dió jöhet a tetejére, ami ugye nemcsak dísz, de nagyon finom fehérjeforrás:-)

Az aprított zöldségekre ráöntöttem a szószt.

Próbáljátok ki, nagyon finom:-)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: