Vadasmártás   2 hozzászólás


Így azért mindjárt jobban néz ki:) Az az igazság, hogy szombaton tudtam, hogy kirándulni viszem, és mire rá került volna a sor, úgyis a negyedik halmazállapotba került volna (trutymó), így gondoltam jobb, ha magamtól kevergetem össze:)🙂🙂

Természetesen semmit sem tudok kétszer ugyanúgy megcsinálni, így írom a hozzávalókat:) Most csak karfiolt használtam zöldségként, a mártás pedig ezeket tartalmazza:

1 nagyobb paszternák (ez adja meg az igazi vadas ízét)

3 sárgarépa

1 kisebb paszternák

1 nagy szál póréhagyma

1 pici zeller zöldjével

1 marék petrezselyem

1 marék snidling (elhagyható)

1 maréknyi szezámmag

1ek chiamag

1tk útifű maghéj (elhagyható)

2ek olívaolaj

1ek hársméz

2ek citromlé

A hozzávalókat összeturmixoljuk. A karfiolt lucerna és retekcsírával díszítettem, a mártáson petrezselyem és madárbegysaláta ül, 1 szem áztatott dió társaságában:)

Jó étvágyat:)

Posted 2010. november 1. by eletkert in Receptek

Tagged with

2 responses to “Vadasmártás

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nagyon tetszik! Olyan jó ötleteid vannak, és ezek jók a hétköznapokra, gyorsan készen vannak, és finomak!
    Köszönet érte!

  2. Köszi Gitta!
    Minden dicséret nagyon jól esik:)🙂
    És tényleg nagyon fini!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: