Töltött paradicsom   Leave a comment


Ma már nagyon megéheztem, főleg, hogy a lencsecsíra is egyre tökéletesebb lett, ahogy forgatgattam a tálkájában:)

Hozzávalók:

1 paradicsom

1/2 marék lencsecsíra

2 csipet Himalája só

2 csipet száraz bazsalikomvirág (már csak ez van a kertben:):):)

1 csipet oregánó

1csipet morzsolt babérlevél

1 teáskanál hidegen sajtolt olívaolaj

1 cikk fokhagyma

A paradicsomnak levágjuk a tetejét, és félretesszük, mint kalapot:) Kivájjuk a belsejét, és egy edénybe tesszük. Hozzáadjuk a fűszereket és az olajat, majd botmixerrel simára keverjük. Ezt ráöntjük a lencsecsírára, végül megtöltjük vele a paradicsomot.

Mennyei vasárnapi ebéd:)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: