Karfiol csurgatott spenótkrémmel   Leave a comment



Ez után meg fogjátok nyalni mind a 10 ujjatokat:-)))

Hozzávalók:
mini karfiol rózsáira szedve
Spenótkrém:
1/4 csésze nyers kesudió
1/4 csésze nyers tökmag
1/2 csésze desztillált víz
1 ek citrom leve
2 cikk fokhagyma
himalája só ízlés szerint
1 marék spenót
1/2 csokor petrezselyem
A magokat a vízzel, sóval, fokhagymával krémesre turmixoljuk, közben az aprítóval közepesre vágjuk a zöldeket. Ha kész, alaposan összedolgozzuk őket, és rácsurgatjuk a karfiolra. Céklaszelettel díszítettem, amit meg is fogok enni:-)
Nektek is jó étvágyat!

Posted 2010. december 7. by eletkert in Receptek

Tagged with

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: