Káposztás finomság   Leave a comment



Könnyű kis vacsorát kívántam, ez lett belőle. Nagyon finom és gyors! Próbáljátok ki!

Hozzávalók
1/2 répa hámozóval egész vékonyra szeletelve
1/4 karalábé pici kockákban
1/2 marék édes káposzta nagyon vékony csíkokban
3 cm jégcsapretek hámozóval egész vékonyra szeletelve
1 marék petrezselyemzöld
1 ek. hidegen sajtolt mogyoróolaj
1 csipet só
2 csipet tárkony
pár szem áztatott dió és mandula
Figyeljetek rá, hogy minden zöldség valóban papír vékonyságú legyen, így hozzák ki a legédesebb ízüket. Már a makrobiotikánál megtanultam, hogy más és más íze és energiája lesz a zöldségeknek attól függően, hogyan szeleteljük. Szóval, ennél a receptnél a karalábé kivételével mindegyik zöldség hajszál vékonyka:-)))
Összedolgozzuk őket és már ehetjük is. Finom és laktató:-)

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: