Madártej könnyű kókuszhabbal   Leave a comment



Az íze megtévesztésig hasonlít az eredetihez, de sokkal finomabb:-))
Ja, és persze kimondottan ajánlom fogyókúrázóknak:-)

Hab:
1 maréknyi mandulatejből visszamaradt mandulamorzsa
1 tk. Xilit
1,5 cm Bourbon vaníliarúd
annyi kókuszreszelék, amennyit felvesz
1 dkg kókuszzsír reszelve
Formázható masszává keverjük.
Lé:
2 marék sütőtök apró darabokra vágva
1,5 cm friss gyömbér reszelve
2 dl Mandulatej
1 dl desztvíz
2 datolya
2 cm Borbon vaníliarúd
A hozzávalókat összeturmixoljuk. Jó sűrű, levet kapunk, amit kis tálkákba öntünk. A tetejére mehet a kókuszhab, ami szintén sokkal finomabb az eredetinél:-) Díszítésnél kívánt egy kis zöldet, de sajnos jelenleg minden fagyos a kertemben, így csak petrezselyemzölddel szolgálhatok:-) Talán majd észhez térnek a többiek is, ha enyhül egy picit az idő:-)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: