Zsírégetős hólapátolás   Leave a commentHa valaki úgy érzi, annyit evett tegnap, hogy túl kevés neki a fogyasztós italom, akkor adok még egy ötletet. Ez garantáltan tuti lesz:-)))

Először is végy legalább 10cm frissen esett havat. A hatás eléréséhez szükséged lesz egy hólapátra és 2 db nagyon segítőkész kutyára:-)
Íme:

A kutyáim meg vannak róla győződve, hogy az egész havat és hólapátolás dolgot a jó Isten csakis az ő szórakoztatásukra találta ki. És milyen igazuk van:-)))
A dolgod nagyon egyszerű! Fogod a hólapátot, és megpróbálod rendeltetésszerűen használni, miközben az egyik kutya jobbra, a másik balra próbálja kihúzni a kezedből:-))) Mindeközben megszakadsz a röhögéstől, ami hízlal, úgyhogy dolgozz keményebben:-))) Ha még ez is kevés lenne, még ajánlom a -2 és -5 fok közötti hőmérsékletet, mert ilyenkor még izgalmasabb dolgok is történhetnek. Te győzöl a kutyákkal való játékban, és véletlen a kezedben marad a hólapát, jól teli hóval. Szép magasra lendíted, és megpróbálod minél messzebbre dobni. És ekkor megtörténik a csoda! (elvégre karácsony van:-))) Az összes hó a lapáton marad, olyan kis ügyesen tapad hozzá:-))) Mire idáig jutsz, már rendesen “izzad az orrod” is. Megkönnyebbülve nyúlsz a zsebedbe a papír zsebkendődért, de csak hűlt helyét találod. Hol lehet? Biztosan emlékszel, hogy tettél a zsebedbe, mielőtt erre a gyönyörű küldetésre kijöttél volna a házból. Semmi mást nem kell tenned, csak körülnézni, és máris rájössz, ez csak Tóbi lehetett:

A gyerek a legügyesebb zsebtolvaj! Mindent kilop a zsebedből úgy, hogy észre sem veszed!! Vigyázz, ha hozzám jössz:-))) De persze a kedvencei a pzs-k, azokat olyan szép kis apró fecnikre lehet tépkedni:-))) Hogy ennek a többiek miért nem örülnek, ki érti?

És az eredmény, tiszta keréknyom:

És kocsifelhajtó:

Közben megérkezett a cica is, és békésen eszi a reggelijét a kocsi biztonságában:-))

Ha azt hiszed végeztél, nagy tévedés! Nézd csak, mit hoztatok be kintről?

Levezetésként ajánlom a felmosófa használatát, amiben a kutyák szintén nagy segítséget jelentenek! Persze közel sem annyira izgalmas, mint a hólapátolás, de ez is megteszi:-))
Szerintem lement az az 1 kg plusz, neked?

Posted 2010. december 26. by eletkert in Írások

Tagged with

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: