Töltött alma   Leave a comment



Egy kis finomsággal készültem még mára:-) Ha nyers ebédet esztek, lehet ez a desszert, feltéve, hogy még belétek fér, mert nagyon laktató és finom. Ha nem teljesen nyers az ebédetek, akkor inkább 2 étkezés között egyétek, éhgyomorra. De a legeslegjobb választás, reggelire. Gyerekek biztos imádják!! Jó étvágyat:-)

Töltelék 2 almához:
A kivájt almareszelék
1/2 banán
1 marék 2 órára beáztatott zabpehely
1 kk. fahéj
1 marék áztatott dió

Levágjuk az almák tetejét, és félretesszük. A belsejüket kivájjuk, és ezt a reszeléket összeturmixoljuk, vagy mixeljük a többi hozzávalóval. Végül hozzáadjuk a jól kicsavart zabpehelyhez, jól összedolgozzuk, és megtöltjük vele az almákat.
Méz édes, melegítő (fahéj és a zabpehely miatt) finomság!
És itt a másik alma, nem tudom, melyiket szeretitek jobban:-)

Reklámok

Posted 2011. január 14. by eletkert in Receptek

Tagged with , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: