Tönkölycsírás palacsinta és gombóc   Leave a comment


Mivel a csíra is frissen a legjobb, varázsoltam belőle földi finomságokat:-)

Palacsinta alap:
3 banán
2 alma
Összeturmixoltam őket, és aszaltam 12-14 órán keresztül. Utána a hűtőben pihen, amíg eljön a megfelelő alkalom a felhasználására. 4 felé vágtam, 4 palacsinta jön ki egy adagból. Ezt töltöttem most a búzacsírás töltelékkel.

Búzacsírás töltelék:
1 marék búzacsíra
1 kávéskanál hársméz
1/2 csésze darált mogyoró (kávédarálón)
Botmixerrel összedolgoztam őket és megtöltöttem a palacsintát. Maradt egy kis adag, abból gombócot formáztam és meghempergettem a darált mogyoróban. Istnei!!!! Próbáljátok ki!

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: