Zöldséges sült tofu csurgatott spenótkrémmel   1 comment


Annyira elfoglaltam ma magam, hogy mire feleszméltem, már kopogtak a szemeim az éhségtől. Ez sikeredett nem egész 10 perc alatt:-))) Természetesen már csak egy szép emlék a múltból:-)))

Spenótkrém:
Dobjunk a turmixba
1 marék friss spenótot
1 dl nyers zabtejet
1 evőkanál zabpelyhet
1 evőkanál napraforgómagot
1 evőkanál kesudiót
1 evőkanál tökmagot
1 gerezd fokhagymát
pici Himalája sót és turmixoljuk krémmé.
Közben gyufaszálra gyalultam 1 nagyobb csicsókát és 1 sárgarépát, amire rácsurgattam a spenótot, és megszórtam petrezselyemmel és szezámsóval.
kisütöttem 3 szelet erős paprikás tofut mogyoróolajban, megszórtam szezámsóval, és így már komplett volt az ebéd. Már megint dugig laktam:-))))

One response to “Zöldséges sült tofu csurgatott spenótkrémmel

Subscribe to comments with RSS.

  1. Visszajelzés: Téli saláta spenótkrémmel

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: