Kapros-tejszínes cukkíni zöldségrolóval   6 hozzászólás


Ezzel a csodás ebéddel kívánok minden kedves nőtársamnak boldog Nőnapot:)♥

Hozzávalók:

1 pici cukkíni, gyufaszálra vágva

Mártáshoz:

1 csésze zabrost (tejből visszamaradt)

1/2 dl zabtejszín

1 csomag kapor

1 vöröshagyma reszelve

Aprítóval krémessé dolgozzuk, összekeverjük a cukkínivel, és tálaljuk.

Zöldségroló:

1 nagyobb sárgarépa
1/2 csésze áztatott tökmag
1/2 csésze áztatott napraforgómag
1 kisebb fej vöröshagyma
2 cikk fokhagyma

1 tk. zabpehely
1 csésze főtt tönkölybúza (elhagyható)
Himalája só ízlés szerint
1 csipet curry
1 tk pirospaprika
1 csokor petrezselyem
A hozzávalókat robotgéppel jól összedolgozzuk. Utána egy nagy tálban még botmixerrel simábbá szoktam varázsolni az anyagot:-)

Kisebb adagokat kiveszünk belőle, és a kezünkben rolóvá formázzuk. Kápia paprikával és dióval díszítettem:)

Jó étvágyat!

Advertisements

6 responses to “Kapros-tejszínes cukkíni zöldségrolóval

Subscribe to comments with RSS.

  1. A Himalája só mitől más mint a többi só?

    Körtvélyessy Andrea
  2. Köszi.Megcsináltam a töltött zsemlét,nagyon finom volt.

    Körtvélyessy Andrea
  3. Hű, ez nagyon guszta! 😉 Szeretnék egy robotgépet újra, te ugyanis mindig megihleted az embert! ;)))

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: