Spenót krémleves   Leave a comment


Bocsánat, hogy így eltűntem, de 2 napja léböjtölök. Most ez az extra vacsi:-)

Hozzávalók:

1 marék spenót

1 cikk fokhagyma

1 csokor petrezselyem

1 pici karika zeller

1 dl nyers zabtej (melegen)

2 dl víz (melegen)

1/2 csésze nyers zabrost (tejből maradt)

1 csipet só

A hozzávalókat összeturmixoljuk és már ehetjük is. Ezért jó (többek között) a léböjt, mert ennyire egyszerű:-)))

Csodás hétvégét kívánok mindenkinek!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: