Kőrözöttel töltött paprika   Leave a comment


Igazi tavaszi vacsora lett a mai alkotásból, ami mellesleg nagyon finom, és ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy nem a tehénkétől származik a túró:-)

Hozzávalók:
2 csésze zabrost (zabtej készítésből megmaradt)
1/2 citrom leve
2 csipet Himalája só
1 tk. pirospaprika
1 tk őrölt kömény
4 szál újhagyma
A hozzávalókat összemixeljük, és megtöltünk vele néhány TV paprikát úgy, hogy a paprikák alját levágjuk, kimagozzuk, és az ujjunkkal alaposan beletömködjük a kőrözöttet. Jó éles késsel felszeleteljük és ehetjük pirított tönkölykenyérrel, lenmagkenyérrel, ki, mihez szokott:-)))
Mindenképp könnyű, tápanyagokban gazdag, enzimekkel teli vacsorát kapunk:-)
Jó étvágyat!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: