Zöldbab fokhagymás kapros “tejföllel”   Leave a comment


Ezt az ételt azoknak ajánlom, akik fogyóznak és sok víz halmozódott fel a bokájuk körül… És persze azoknak, akik szeretik az ínyencségeket:)

Hozzávalók fejenként:
maréknyi főtt petrezselymes barnarizs
maréknyi zöldbab
1 adag friss kapor
1 ek napraforgómag
1 ek tökmag
1 tk citromlé
forrásvíz
Himalája só
2 cikk fokhagyma
Díszítésnek 1 karika paradicsom
szezámsó

A megmosott, feldarabolt zöldbabot lobogó forró vízbe dobjuk 2 percre. Ne tovább, mert így megmarad a ropogóssága:-)
Közben a magokat a vízzel, sóval, kaporral és a fokhagymával krémmé turmixoljuk. Leszűrjük a zöldbabot, és összekeverjük a magtejfölünkkel és már tálalhatjuk is.
Jó étvágyat:-)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: