A restaurálás közepette 3 percem volt kaját csinálni, amit viszek a munkásoknak is, had hűljenek le egy picit:)
Hozzávalók:
1/2 kg paradicsom
5 szem pici uborka
1 l forrásvíz
1 kk Himalája só
1 tk Xilit
5 friss bazsalikomlevél virággal, ha van
2 nagyobb cikk fokhagyma
1 ek mogyoróolaj
A zöldségeket jól megmossuk, és összeturmixoljuk. Fejenként 1-1 marék főtt barna rizzsel tálaljuk. A tetejét metélőpetrezselyemmel díszítettem.
Jó étvágyat:)
Na most megint egy különlegesség. Milyen kár, hogy a paradicsomtól iszonyú gyomorégést kapok. De azért nektek jó étvégyat. Puszi Marika
és és Marianna és puszil.
Marika,
ha nyersen eszed éhgyomorra, nem fog égni tőle a gyomrod. Nekem csak a főt paradicsomtól ég. Próbáld ki!
Pusziiiiiii
Ildi
Köszönöm, valószínüleg igazad van kipróbálom.
puszi. Marika
Nyersen egészséges
miinden hozzàvalò van csak a forràsvìz hiànyzik! Neked boztos van…elöbb utòbb sikerül nekünkk is elköltözni forràs mellè!?… szèp napot!
Természetesen nem csak forrásvízzel lehet jó:))) Lehet desztillált víz, vagy bármilyen tisztított víz, ami nektek megfelel:)
jóóó