Nyári gazpacho   7 hozzászólás


A restaurálás közepette 3 percem volt kaját csinálni, amit viszek a munkásoknak is, had hűljenek le egy picit:)

Hozzávalók:
1/2 kg paradicsom
5 szem pici uborka
1 l forrásvíz
1 kk Himalája só
1 tk Xilit
5 friss bazsalikomlevél virággal, ha van
2 nagyobb cikk fokhagyma
1 ek mogyoróolaj

A zöldségeket jól megmossuk, és összeturmixoljuk. Fejenként 1-1 marék főtt barna rizzsel tálaljuk. A tetejét metélőpetrezselyemmel díszítettem.
Jó étvágyat:)

7 responses to “Nyári gazpacho

Subscribe to comments with RSS.

  1. Na most megint egy különlegesség. Milyen kár, hogy a paradicsomtól iszonyú gyomorégést kapok. De azért nektek jó étvégyat. Puszi Marika
    és és Marianna és puszil.

  2. Nyersen egészséges

  3. miinden hozzàvalò van csak a forràsvìz hiànyzik! Neked boztos van…elöbb utòbb sikerül nekünkk is elköltözni forràs mellè!?… szèp napot!

  4. jóóó

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: