Tárkonyos-zöldborsós barnarizs   Leave a comment


Ha valami különlegesen finomra vágytok, ezt mindenképp ajánlom ♥♥♥

Hozzávalók:

25 dkg zöldborsó
4 szem gomba
1 közepes vöröshagyma
1 kk tárkony
1 diónyi kókuszzsír
1 csipet só
1 csésze főtt barnarizs
1 csésze főtt fehér jázminrizs
pici petrezselyemzöld

A hagymát megpucoljuk, és egészen apró kockákra vágjuk. A zsíron megpirítjuk a tárkonnyal és a zöldborsóval. Közben megpucoljuk és picikére kockázzuk a gombákat is, és hozzáadjuk a borsóhoz. Pár percig együtt pirítjuk őket, végül hozzájuk keverjük a rizseket. Tálaláskor szórjuk meg pici petrezselyemzölddel.
Isteni ízkombináció, feltétlen próbáljátok ki. Nagyon finom volt hozzá a házi savanyú káposztám♥

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: