Mandulatej és csokis tej   3 hozzászólás


Hozzávalók a tejhez:
1 marék mandula
4 dl víz
1 leheletnyi Himalája só
1 kk akácméz

A hozzávalókat összeturmixoljuk,


és már ihatjuk is 🙂

Ha csokis tejet szeretnénk, melegítsük fel turmixolás előtt a vizet, és adjunk hozzá még egy kávéskanál mézet, és 1 evőkanál bio kakóport ♥

Posted 2012. február 25. by eletkert in Gyógyító italok, Nyers ételek

Tagged with

3 responses to “Mandulatej és csokis tej

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mandula, dió, mogyoró, … egyszer már megírtad hogy miért is jó előre beáztatni. Csak nekem van egy problémám ezzel is. Soha nem éri meg szegény magocska, hogy meginduljon benne a működés, mert 5 percenként meg kell néznem, hogy hol is tart. Sejtheted, mi marad belőle másnapra. OK, tudom jobban kellene fegyelmeznem magam, de amikor olyan fíííííííííínom! Néha sikerül megdarálni és úgy teszem a müzlibe.
    Tudom a megoldás az lenne, hogy a fogyasztás ütemét figyelembe véve, annyival többet kell beáztatni. Ez is egy megoldás.
    Most egy nagyon érdekes könyvet olvasok: Michael Talbot-tól a Holografikus Univerzum-ot. Nem csak érdekes, hanem sok dologra magyarázatot is ad, amit eddig csak tudni szerettem volna. Ajánlom figyelmedbe nagy szeretettel
    Marika

    zemplényiné marika
  2. Abba a kicsi kínai tálban mi is van? Nem ismerem fel ilyen messziről.

    zemplényiné marika

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: