Almapuding   Leave a comment


Ez a tegnapi ebéd része volt, csak még nem volt időm feltenni nektek 😉

Hozzávalók:
1 marék zabpehely
1 alma
1 tk citromlé (ne barnuljon be az alma)
1/2 dl mandulatej (vagy víz)
1 leheletnyi Himalája só
1 ek bio méz
A zabpelyhet 10 percre beáztatjuk a tejbe. Közben felkockázzuk az almát, és az összes hozzávalót turmixoljuk. Evés előtt a tetejét meghintettem fahéjjal, és mentalevéllel díszítettem. Ja, meg a mandula 🙂

Advertisements

Posted 2012. március 28. by eletkert in Nyers ételek, Receptek

Tagged with , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: