Flamingó kehely   2 hozzászólás


Hozom az ígért ma esti finomságot. Holnapra ne várjatok, mert sok lett, maradt belőle holnapra is ♥

Hozzávalók az alaphoz:
1/2 cékla
1/2 csésze áztatott dió
9 szem áztatott datolya
1 kk citromlé
1 csésze forrásvíz (épp csak annyi, hogy turmixolható legyen)
Összeturmixoljuk őket és egy gyönyörű, édes, rózsaszín krémet kapunk 😉

A kis hósapka a tetején természetesen a kedvenc csicsókám. Hozzávalók:
2 pici csicsóka
1 tk citromlé
pici reszelt citromhéj
1 tk kókuszreszelék
1 tk akácméz
Folyó víz alatt jól megsikáljuk a csicsókát, lereszeljük, és összekeverjük a többi hozzávalóval.
A sűrű krémecskével megtöltünk egy szépséges kelyhet, ráhalmozzuk a csicsókát, és díszítjük egy áztatott dióval ♥
Csodás jó étvágyat kívánok mindenkinek ♥

Más nézőpontból 😉

Advertisements

Posted 2012. március 31. by eletkert in édességek, Nyers ételek, Receptek

Tagged with , , , , ,

2 responses to “Flamingó kehely

Subscribe to comments with RSS.

  1. Az alapot megcsinálom,meg a diót is rá.Imádom a céklát.A csicsókát meg majd ősszel.

    Körtvélyessy Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: