Tojás csokifészekben   4 hozzászólás


Mindjárt itt a Húsvét, ezért alkalomhoz illő nasit csináltam a mai ebédhez 😉

Hozzávalók:
1 nagyobb csicsóka
1 tk bio kakaópor
1 ek bio akácméz
1 tk friss citromlé
1 kk reszelt citromhéj
1 áztatott aszalt sárgabarack

A csicsókát folyó víz alatt alaposan megsikáljuk, majd a nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Összekeverjük a többi hozzávalóval, és betesszük egy kisebb tálkába. Ezzel elkészült a csokifészkünk, aminek a tetejére már csak odahelyezzük ezt a gyönyörű, mosolygós sárgabarackot 😉
Nektek is jó étvágyat ♥

4 responses to “Tojás csokifészekben

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ez csodás!!! 🙂 Legközelebb kérek szépen bele darabolt diót iiis!!! ;D De Ildikóm, ilyen szép szabályosra duzzadt barit, nahát, tök szép, sose gondoltam volna! 🙂

    • Én is elcsodálkoztam, hogy szinte frissnek néz ki 1 napi ázás után 😉 Sejted, hogy azonnal beindult a fantáziám 😀
      Nyugodtan tehetsz bele áztatott diót, biztosan isteni lesz benne. Én ma rosszalkodtam, csőben sült brokkolit ettem, ezért csak egészen könnyű nasikát kívántam 😉

  2. ez nagyon ötletes! ès most itt az alkalom kipròbàlni, hogy milyen az ìze!? 🙂 köszönjük a finomsàgokat!!!

Hozzászólás a(z) eletkert bejegyzéshez Kilépés a válaszból