Mindjárt itt a Húsvét, ezért alkalomhoz illő nasit csináltam a mai ebédhez 😉
Hozzávalók:
1 nagyobb csicsóka
1 tk bio kakaópor
1 ek bio akácméz
1 tk friss citromlé
1 kk reszelt citromhéj
1 áztatott aszalt sárgabarack
A csicsókát folyó víz alatt alaposan megsikáljuk, majd a nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Összekeverjük a többi hozzávalóval, és betesszük egy kisebb tálkába. Ezzel elkészült a csokifészkünk, aminek a tetejére már csak odahelyezzük ezt a gyönyörű, mosolygós sárgabarackot 😉
Nektek is jó étvágyat ♥
Ez csodás!!! 🙂 Legközelebb kérek szépen bele darabolt diót iiis!!! ;D De Ildikóm, ilyen szép szabályosra duzzadt barit, nahát, tök szép, sose gondoltam volna! 🙂
Én is elcsodálkoztam, hogy szinte frissnek néz ki 1 napi ázás után 😉 Sejted, hogy azonnal beindult a fantáziám 😀
Nyugodtan tehetsz bele áztatott diót, biztosan isteni lesz benne. Én ma rosszalkodtam, csőben sült brokkolit ettem, ezért csak egészen könnyű nasikát kívántam 😉
ez nagyon ötletes! ès most itt az alkalom kipròbàlni, hogy milyen az ìze!? 🙂 köszönjük a finomsàgokat!!!
Nagyon szívesen Ági ♥