Cseresznyepuding   Leave a comment


Tegnap zabtejszínt csináltam, és abból visszamaradt egy jó adag rostos zabnyák. Isteni aszalt cserit vettem a bioboltban, és máris adott volt az ötlet 😉

Hozzávalók:
1 csésze zabnyák
3/4 csésze áztatott aszalt cseresznye a levével
1 ek. bio méz
1 ek citromlé
1 leheletnyi só
pici reszelt citromhéj
1 ujjnyi reszelt gyömbér
annyi kókuszreszelék, hogy jó állaga legyen
A cseresznyéből félreteszünk egy adagot, a többi hozzávalót pedig összeturmixoljuk. Tálkákba tesszük, díszítjük a tetejét egész cseresznyeszemekkel, és pici zölddel. Nálam most mentalevél van 😉
Jó étvágyat ♥

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: