Sárgaborsó-golyók ropogós zöldekkel   3 hozzászólás


Ez a kaja egyszerű, gyors, és finom😉 Próbáljátok ki🙂 Egy fehérje-bomba😉

Hozzávalók:
1 csésze sárgaborsó (kb. 15 golyó lesz belőle)
3 csésze forrásvíz
csipet só
1 fej vöröshagyma
1 csipet szerecsendió
1 diónyi kókuszzsír
A sárgaborsót forrástól számított 1/2 óra alatt készre főzzük.

Közben felkockázzuk a hagymát, és megpirítjuk egy diónyi kókuszzsíron.
Mikor kész a sárgaborsó, ráöntjük a tetejére, és alaposan elkeverjük.

Ha kihűlt, a kezünkkel gombócokat formázunk belőle.

Tálaláskor feltétlen sok zöldet tegyünk alá:) Kimondottan finom volt:
madárbegy salátával,
medvehagymával,
hónapos retekkel, és
jégsalátával.
A petrezselyem is jól harmonizált vele😉

Legyen csodás a napod!!!

3 responses to “Sárgaborsó-golyók ropogós zöldekkel

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nagyon tetszik, meg is csinálom. Főleg az a jó, hogy végre olvashatlak………………
    Szeretettel Marika

    zemplényiné marika
  2. Ezt én is megcsinálom.

    Körtvélyessy Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: