Tejszínes eperkrém aszalt szilvával   Leave a comment


Tegnap a Palóc úton elsuhantam egy házikó előtt, ahol ki volt írva, hogy friss,eper eladó…. Hm…. Az első adandó alkalommal visszafordultam, és nem bántam meg 😉

Hozzávalók:
20 dkg eper
1/2 csésze zabtejszín
1/2 csésze zabrost
2 ek sárga lenmag
2 ek Xilit
5 szem aszalt szilva
A hozzávalókat (szilva kivételével) összeturmixoljuk. Kis tálkákba tesszük, és díszíthetjük egész eperrel, megpakolhatjuk aszalt szilvával, áztatott dióval… Isteni volt hozzá a citromfű is ♥

Olyan napom volt ma, hogy ez kellett a túléléshez 😀

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: