Csokis-narancsos gesztenyetortácska   4 hozzászólás


November 11-e ünnepét ezzel a kis tortácskával tettem színesebbé ♥ Megsúgom, hogy van még belőle 😉

Hozzávalók az alaphoz:
1 cs fagyasztott gesztenyemassza
2 ek darált háztartási keksz
1 ek kandírozott narancshéj
1/2 dl víz

A hozzávalókat összedolgozzuk, és egy pudingformával ilyen szép fazont adunk neki. A tetejét benyomogattam, hogy minél több csokikrém férjen el benne 😉

Csokiöntet:
1 zacskó csokipuding (vagy 2 ek kakaópor, 1 tk vaníila, 1 ek kukorica keményítő)
1 tk bio kakaópor
3 tk Xilit
1/2 l házi tej
2 ek kandírozott narancshéj

A tejet felrakjuk a gázra forrni, addig a maradékkel simára keverjük a pudingport, végül belekeverjük a narancshéjat is. Mikor felforrt a tej, hozzákeverjük a pudingot, és lassú tűzön addig kevergetjük, amíg besűrűsödik. Ekkor lehúzzuk a gázról, és leöntjük vele a gesztenye tortácskát 🙂 Megvárjuk, amíg kihűl, és már ehetjük is. Pici goji bogyóval és narancshéjjal díszítettem 😉

Ha tetszik az oldal, kérlek támogasd a munkámat ♥
Kállay Ildikó
Bankszámlaszámom: 11773188-07475519
Paypal: ildiko kukac eletkert.hu
Köszönöm ♥

Reklámok

4 responses to “Csokis-narancsos gesztenyetortácska

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hát ha még van,akkor küldheted! Várom.Imádom a gesztenyés dolgokat.

    Körtvélyessy Andrea
  2. Nyami – ezt kipróbálom!!! Beteszem az ajánlások közé

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: