Magos ropogós   Leave a comment


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gyakorlatozom a szombati kosárfonásra😉 Ezek a ropogós falatkák azt hiszem terítéken lesznek😉

Hozzávalók:
10 dkg áztatott lenmag
2 ek áztatott dió
2 ek áztatott mandula
1 kk só
2 cikk fokhagyma
1 kk majoranna
1 csipet curry
2 ek zabpehely

A hozzávalókat robotgépbe tesszük, és alaposan összedolgozzuk. Amikor kész, tálba öntjük, és annyi zabpelyhet teszünk hozzá, hogy jó kemény tésztát kapjunk. Egy tepsit kibélelünk barna sütőpapírral, és vizes kézzel elkenjük rajta a masszát. Fakéssel vagdaljuk be akkorákra, amekkora falatkákat szeretnénk törni belőle. 200 fokon nagyjából fél óra alatt megsül, közben egyszer megforgatjuk.
Nagyon finom ropogtatni való mindenféle mártogatóshoz😉

Posted 2014. november 11. by eletkert in Főtt étel, Receptek

Tagged with , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: