Bundázott mogyorós csók   Leave a comment


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Egy kis délutáni nasi😉

Hozzávalók:
20 dkg mogyoró
1 csésze zabpehely
1/2 csésze mandula
1/2 bio citrom leve
1 ek darált lenmag
1 kk fahéj
1 leheletnyi tiszta só
2 ek méz
2 ek aszalt vörösáfonya

Bunda:
3 ek pattogatott amaránt
1 kk fahéj

A mogyorót, és a zabpelyhet robotgépben ledaráljuk, majd belekeverjük a többi hozzávalót is. Annyi vizet teszünk hozzá, hogy formázható masszát kapjunk. Vizes kézzel golyókat formázunk belőle, és meghempergetjük a bundában.

Jó étvágyat hozzá😉

Földimogyoró

A mogyoró a kínai gyógyászat szerint melegítő hatással van a szervezetre, emellett számos jótékony hatása közé tartozik, hogy csillapítja a vérzést, csökkenti a vérnyomást, és gyógyítja a tüdőt. Mindemellett az emésztés szempontjából is előnyös a fogyasztása, ugyanis erősíti a lépet és a hasnyálmirigyet, nedvesíti a beleket, fokozza a bélmozgást, valamint kiegyensúlyozza a gyomrot. A legjobb, ha az egész földimogyorót elfogyasztod – vékony, barna héjával együtt -, de salátákba is teheted, sőt, pirított formában levesekre, főzelékekre is szórhatod.
http://www.femina.hu/fogyokura/3_extra_hatekony_emesztesserkento_etel

mogyoró

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: