Miso készítés   Leave a comment


031

Nagyon optimista kísérletezés, de egy próbát megér 😉

Hozzávalók:

Egyenlő mennyiségben:

rizs

árpa

apró szemű bab

Egy éjszakára együtt beáztattam őket, hogy kimenjenek az enzimgátlók, és beinduljon a csírázási folyamat.

Reggel 1 fej vöröshagymával, amit felkarikáztam, rétegesen beraktam egy befőttes üvegbe, és 5%-os felöntővel nyakig töltöttem az üveget. Ha erdőben járok, hozok haza tölgyfa kérget, itt a közelben most nem találtam 😉 (eredetileg tölgyfa hordóban érlelik)

033.JPG

Posted 2019. október 15. by eletkert in Fermentált ételek, Receptek

Tagged with , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: