Káposzta-saláta rozmaringos krumplival   Leave a comment


Káposzta sali 008

Első sorban hisztamin érzékenyeknek ajánlom ezt a mennyei, 0-a hisztamin tartalmú ebédet azzal, hogy bízom benne, hogy mielőbb helyrehozzuk magunkat 😉

Káposzta-saláta 1 személyre:

2 dl víz

1 adagolókanál C vitamin (1000 gr)

1 tk köménymag

1 ek méz

1 kk só

1/4 kisebb káposzta vékonyra szeletelve

A vizet  a köménymaggal 5 percet főzöm, majd hagyom kihűlni. Mikor már langyos, hozzákeverem az aszkorbinsavat és a mézet. Addig felszeletelem , besózom a káposztát és hagyom, hogy levet eresszen. Majd kicsavarom, tálkába teszem, és leöntöm a lével. Néhány órát állhat hűtőben, hogy összeérjenek az ízek 😉

Tepsis rozmaringos krumplireceptjét itt találjátok.

Egészségünkre 😍

Posted 2020. április 28. by eletkert in Nyers és főtt is van benne, Receptek

Tagged with , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: