Vokban sült kelkáposzta   Leave a comment


még forrón

A zöldségek pirításával egy teljesen új ízvilág bukkan fel, ami valljuk be nagyon jól jön a hisztaminos megszorításokra 😀 😀 😀 Ezt az ételt bátran ajánlom mindenkinek, nagyon finom, és laktató. A fűszereket mindenki használja a saját ízlése szerint, most csak a mai változatomat írom le, ez nagyon fini lett 😉

Hozzávalók:

1/2 kelkáposzta (pici)

1 pici rozmaring ágacska

1 tk köménymag

1 csipet bors

1 picike cikk fokhagyma

1 ek kókuszzsír

só, ízlés szerint.

A vokban felmelegítettem az olajat, közben picire vágtam a kelkáposztát. Beledobtam a forró edénybe, fűszereztem, és kb. 10 perc alatt készre sütöttem. Arra számoljatok, hogy ezt rágni kell, az mellett, hogy isteni rostforrás, nagyon finom 😉

Petrezselymes rizzsel tálaltam.

Egészségünkre 😍

Posted 2020. július 7. by eletkert in Főtt étel, Nyers és pirított

Tagged with

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: