Töltött mángold   Leave a comment


Töltött mángold

Egyszerű, gyors, laktató ebédet dobtam össze a hatalmas séta után, csak innen a kertből 😉

Hozzávalók személyenként:

2 nagyobb mángoldlevél

1 nagyon nagy sárgarépa

2 pici uborka

1 pici lilahagyma

pici só

1 tk szárított tárkony

1 ek lenmagolaj

Mángold vastag szárát levágjuk, a répát ás a hagymát lereszeljük, az uborkát is, csak nagyobb lyukú reszelőn.

A sárgarépát sózás nélkül összekevertem a tárkonnyal és az olajjal, és rásimítottam egy nagy kanállal a levélre. Az uborkát összekevertem a hagymával, picit sóztam, és ráterítettem a répára. Lazán feltekertem, és már eszem is 😉

Kedvenc fűszeres rizsemmel tálaltam, ami abból áll, hogy főzés közben hozzáadok a rizshez a kis darab vajat, csipet kurkumát, és egy kávéskanál római köményt. Imádom 😉

Egészségünkre 😍

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: