Meglepetés   9 hozzászólás

Úgy kezdődött, hogy ma dél körül megszólalt a mobilom. Egy kedves srác volt, és azért hívott, mert valaki a figyelmébe ajánlotta az Életkert oldalát. Olvasgatta, ….. és gyorsan hívott. Ők már csináltak egy alapítványt, teljesen hasonló elképzelésekkel, mint az Életkert, és még a nevünk is hasonló: Élet-közösség.
Itt találjátok:http://www.elet-kozosseg.org/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1
A csattanó, hogy vettek már itt SZANDÁN jó néhány hold földet és erdőt, és mielőbb ide szeretnének költözni. Amíg felépítik a házaikat (dombházak, szalmaházak) addig keresnek lakhatási lehetőséget. 5 ember közülük ma is itt volt, házat keresni, ők be is jöttek hozzám látogatóba! Az egyik fiú Új Medicinás konzulens, mint én! A teljes függetlenséget és önellátást szeretnék itt megcsinálni! Ez olyan csodálatos, hogy hasonszőrű emberekkel fogok élni! Mindenképp társulni fogok hozzájuk, és együtt csinálhatjuk tovább, amit ők is és én is elkezdtünk! Mihamarabb szeretnének már ideköltözni, addig is segítek nekik minden ügyintézésben, amit elvégezhetek helyettük. Ők pedig felajánlották, hogy segítenek itt a maradék munkák elvégzésében! Olyan boldogan készíteném már nekik a kaját! Mellékesen vegák, makrósan és nyersen esznek…. Most már tudom,miért néztem meg itt kétszer ugyanazt a házat:))))
Közben egy salgótarjáni barátnőmmel elkezdjük szervezni a helyi szövetkezetet, ahol létrehozhatjuk a helyi pénzünket is. Ők is épp ezt akarták….
Csípjetek meg, hogy nem álmodom:))))

Posted 2011. november 20. by eletkert

9 responses to “Meglepetés

Subscribe to comments with RSS.

  1. REMEK HIREK, ILDIKÓ ! A DOLGOK NEM VÉLETLENÜL TÖRTÉNNEK!
    PUSZI:GABI

  2. Ó, Ildikó!!! Hát ez csodálatos!!! Szívből gratulálok és kívánom, hogy mielőbb minden meglegyen!!! És nem véletlen! Ennek így kellett történnie! Én meg alig várom, hogy majd ellátogassak hozzátok! :-DD

  3. Gratulálok Neked, sokszor gondolok Rád, már többször is megfogalmazódott Bennem, el kell menni oda szétnézni, valahogy olyan érzésem van, költözni fogunk! Puszi Anna

  4. Én is nagyon boldog vagyok, hogy sikerül az el képzeléseidet megvalósítani. Mindenkivel aki hisz benne megtörténik a csoda, velem is.

    Puszi Margó

  5. Hello

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: