Októberi helyzetjelentés   Leave a comment

Csodás őszi napokat mindenkinek:)
Köszönet és hála Ildikónak, a munkások bérét kifizettem, és elkészült a kerítésünk is, amit én lenolajaztam és pácoltam:)Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen csudi dolgokat tanulok:) Ildikó! A segítség a legjobbkor jött, és nagyon igyekszem visszatörleszteni! Köszönet és Hála érte!!!!
Íme:

Múlt héten pedig itt voltak Gabék, ez pedig az ő műve:

Gabról annyit, hogy még ide sem érkeztek, de már éreztem, hogy valami nagyon szoros kötelék van köztünk. Mikor megérkeztek, akkor pedig olyan boldogságos volt, mint mikor egy ezer éves baráttal találkozom újra! És ez így is volt:) Köszönöm, hogy itt voltatok és nagyon várlak vissza benneteket!!!

A mostani helyzet rózsásnak egyáltalán nem mondható, amit köszönhetek magamnak:( Azt hittem, már látom lassan az alagút végét, már csak a kocsifelhajtó, száraz alja, és az emésztő teteje van hátra, és készíthetem elő a kertet a tavaszi ültetésekre, de megint “izgi” dolgok történtek:)
Tegnap megyek az Életkert konyhájába lecsiszolni a falakat a mai festéshez, és látom ám, hogy vizesedik a fal ott, ahol a vízvezeték van. Édes jó Istenem! Még csak 1 hónapja használom!!! Az egész vízrendszert olyan tutira sikerült megcsinálni, hogy 2-3 naponként szivattyúzom ki a vizet a kútból, ahol a házi vízmű van, nehogy elérje a víz, mert akkor igencsak átrendeződik a frizurám a kádban :DDDD Meg persze leég a gép:( Ez után jött, hogy vizesedik a fal. Ketten csinálták, az egyik átjött ma megnézni, közölte, nem ő a hibás, hanem az, aki szerelvényezte. Ő nem veszi fel a telefont….. Elkezdték nekem kivésni a vadi új falat, sírhatnékom van. De nem találják, hol ereszt a vezeték…
Most egyszerűen nem tudom, mit csináljak. Hívni kéne szakit, de jelenleg benzinre sincs:( Annak kifizetni a bontást és a javítást, amikor most fizettem mindenért!!!
Valamit nagyon elszúrok, nem tudom, miért teszem ezt magammal:((( Csak azt tudom, hogy jön az esős idő, a pici fám elázik, ha nincs hova beraknom. Tüzelőt még nem tudtam venni, talán a jövő havi fizuból, de van itt úgy 3 hétre elegendő. Nem tudtam mit csináljak, ezért csak kifestettem ma a leendő konyhát és a kamrát, az legalább gyönyörű lett:D Mintha folyamatosan sütne a napocska:D
Az lenne a kérésem, hogy ha valaki tudna segíteni ezeknek a munkáknak az elvégzésében, kérlek gyertek! Nem tudok most fizetni, de folyamatosan tudok törleszteni!
Kérlek, ha tudtok, gyertek!!!!
Nagyon szépen köszi!
Ildi
ildiko@eletkert.hu
+36 30 436 7906

Posted 2011. október 2. by eletkert

Hozzászólás