Sürgősen szakembereket keresek!   Leave a comment

Mikor már azt hittem, hogy látom az alagút végét, beütött a krakk:(

Mivel munkám egyre kevesebb van, folyamatosan dolgozom én is a házon. Sürgetném, hogy minden meg legyen, mire beáll a hideg, mert itt kemények tudnak lenni a telek. Már már úgy tűnt, hogy sikerülhet, mikor múlt héten szombaton az Életkert-konyha falának csiszolása közben észrevettem, hogy nedvesedik a fal. Mint kiderült, valahol ereszt a vadi új vízvezeték!!! Hívom az egyik embert aki csinálta, nem az ő hibája. A másiké sem. Egy ismeretlen szerelő azt mondja, csinálja meg, aki elrontotta. Azóta, 1 hete ázik a falam, pénzem csak jövő héten lesz, addig senki még csak meg sem nézi. A vízaknában is folyamatosan csöpög a víz, amióta “elkészült” a házi vízművem. 2-3 naponta szivattyúzom belőle a vizet, nehogy elérje a gépet, mert leég, engem meg megráz bent az áram:)
a De megnyugtattam magam, jövő héten meglesz, biztos. A héten megcsináltam a munkáimat, de közben kifestettem a konyhát, és már javítom be a ház külső vakolatát, hogy a festő le tudja majd festeni, mikor tegnap megérkezett az első nagyobb eső. És persze a meglepetés. A teraszomat úgy sikerült megcsinálniuk a munkásoknak, hogy legalább 5 helyen csurgott be a víz. Most kiderült, hogy az illesztésekhez elfelejtették berakni a tömítést:((( Amit oda tettem be, hogy ne ázzon, az mind elázott! Persze, felelős az nincs! Nekem meg már pénzem nincs!
A kérésem az lenne, hogy ha van a környéken olyan szakember, aki kibírja, hogy 2-3 hónap alatt tudom csak kifizetni a munkáját, kérem hívjon és segítsen. 4-5 ember 1-2 nap alatt meg tudná már csinálni a hátramaradt munkát! De sajnos minden pénzemet kifizettem az eddigi “munkákért”, csak havonta tudom törleszteni az elvégzett munka árát.
Amit meg kéne csinálni, kőműves és ács munkák:
-Kocsibeálló betonozása, fedett beálló elkészítése, mert itt olyan telek vannak, hogy nem tudom kiásni az autót, ha belepi a hó.
-Az emésztő tetejének a betonozása (ami már használatban van, de valamiért nem csinálták meg a tetejét:(((
-A fának egy száraz alja készítése, hogy ne vizesedjen és tudjak fűteni.
-Talán holnap lerakják a konyhába a járólapot, és van jelentkező a ház lefestésére is.
Minden anyagom meg van, csak nincs, aki bedolgozza!
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!
Ildikó
+36 30 436 7906
ildiko@eletkert.hu

Posted 2011. október 8. by eletkert

Hozzászólás